Charleston Cosmopolitan

Charleston Cosmopolitan
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Spumante Charleston Cosmopolitan ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. O porție conține 246 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 3,4 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vodcă, gheață, vin spumant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros. Charleston, Charleston Brânză Dip, și Charleston Brânză Dip.

Instrucțiuni

1
Combinați gheață zdrobită, vodcă, nectar de piersici, lichior de portocale și 1 suc alb de afine într-un agitator de cocktail. Strângeți sucul din pene de lămâie în agitator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Afine AlbSuc De Afine Alb
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
SucSuc
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2
Puneți pene în agitator. Se acoperă cu capac și se agită puternic până se răcește bine (aproximativ 30 de secunde). Se strecoară într - un 6 până la 8 oz. sticlă; aruncați pene de lămâie și gheață. Se acoperă cu vin alb spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Vin AlbVin Alb
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
GheațăGheață
3
Garnisiți, dacă doriți.
4
Notă: Am testat cu Absolut Vodka.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista