Chard Ofilit
Chard ofilite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 63 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cidru, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Salată ofilită, năut și rodie, Paste De Grâu Integral Piperate Cu Ciorbă Ofilită, și Zucchini cu Romesco picant și ciorbă ofilită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă rece. Tăiați și aruncați ultimii 2 centimetri de tulpini de cărbune.
Adăugați frunze în apă. (Dacă verdele sunt foarte murdare, spălați-le în mai multe schimbări de apă.) Ridicați verdele din apă și puneți-le într-o strecurătoare pentru a se scurge. Tăiați aproximativ verdele.
Într-un cuptor olandez mare sau o tigaie cu fețe înalte la foc mediu, gătiți ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, oțetul de cidru și nucșoara timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați verdele în loturi, amestecând fiecare lot pe măsură ce se ofilesc, înainte de a adăuga mai multe.
Adăugați 1 cană de pui și gătiți, acoperite, amestecând o dată sau de două ori, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Reglați condimentele cu oțet, sare și piper, după gust.