Chard Elvețian Picant

Chard Elvețian Picant
Chard elvețian picant este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, bietă elvețiană, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chard Elvețian Picant, Chard Elvețian Picant Și Fasole, și Supă picantă de linte și ciorbă Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mare, adăugați ulei, fulgi de ardei roșu și usturoi și prăjiți usturoiul până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați bietă și aruncați rapid. Se amestecă un strop de vin alb. Gatiti si amestecati pana cand lichidul se evapora si smogul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Se adaugă zahărul, se condimentează cu sare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Revista