Chard Elvețian Picant
Dacă $ 2.76 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Chard elvețian picant ar putea fi un super fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 243 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 3. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin stropit, ulei de măsline, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Ciorbă Și Fasole Elvețiană Picantă, Supă picantă de linte și ciorbă Elvețiană, și Ardei umpluți cu cremă picantă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mare, adăugați ulei, fulgi de ardei roșu și usturoi și prăjiți usturoiul până se rumenesc.
Adăugați chard și aruncați rapid. Se amestecă un strop de vin alb. Gatiti si amestecati pana cand lichidul se evapora si coaja este ofilita.
Se adaugă zahărul, se condimentează cu sare și se servește.