Chard elvețian cu hrean

Chard elvețian cu hrean
Chard elvețian cu hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, sare, bietă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean, Chard Elvețian, și Plăcintă Cu Brânză Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile și coastele centrale din smog, aruncând orice părți dure (Vezi notele bucătarilor), apoi tocați. Spălați bine frunzele, apoi tăiați-le pe jumătate transversal (lăsați întregi dacă sunt pe partea mai mică).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
CoasteCoaste
2
Încălziți uleiul într - o oală largă și grea (capacitate de 5 până la 7 litri) la foc mediu până la sclipire, apoi gătiți ceapa, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați tulpini și coaste de bietă, apa și 1/2 linguriță de sare și gătiți, acoperite, până când sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
CoasteCoaste
SareSare
4
Creșteți căldura la mediu-mare.
5
Adăugați frunze în pumni, întorcându-se cu clești și adăugând mai multe pe măsură ce loturile anterioare se ofilesc, până când toate frunzele au fost adăugate în oală. Acoperiți cu capac, apoi reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când se înmoaie (nu gătiți prea mult), 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se ia de pe foc și se amestecă hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
1
* Chard tinde să fie destul de nisipos, așa că probabil va trebui să-l spălați în mai multe schimbări de apă rece într-un castron mare, adânc sau chiuvetă curată. Dacă gătiți imediat, scurgeți-l într-o strecurătoare, dar nu-l rotiți uscat.* Smogul crud poate fi feliat și tocat cu 1 zi înainte; păstrați frunzele și coastele în pungi de plastic resigilabile separate. Dacă este încă umed de la spălare, rotiți-l uscat și lipiți un prosop de hârtie în fiecare pungă (verdele umed din pungile de plastic se deteriorează rapid). Când gătiți, va trebui probabil să adăugați puțină apă pentru a compensa apa care nu se agață încă de frunze.* Smogul elvețian verde are tulpini mai largi decât smogul roșu sau curcubeu. Ciorchinii variază în ceea ce privește cantitatea de tulpină atașată, astfel încât cantitatea de tulpini palide și frunze verzi cu care ajungeți în 3 kilograme va varia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
VerziiVerzii
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista