Chard curcubeu la grătar cu fasole Fava și Oregano

Chard curcubeu la grătar cu fasole Fava și Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fasole fava, bietă elvețiană, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Scoici De Ras Madras La Grătar Cu Chard Curcubeu Saut Și Corni, Fasole Fava La Grătar, și Caracatiță la grătar cu fasole Gigante și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți tulpinile transversal și gătiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită (2 linguri de sare pentru 4 litri de apă) până când abia se înmoaie, 3 până la 5 minute (în funcție de grosime). Se răcește într-o baie de gheață, rezervând apă de gătit, apoi se transferă pe o farfurie.
Înjumătățiți tulpinile transversal și gătiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită (2 linguri de sare pentru 4 litri de apă) până când abia se înmoaie, 3 până la 5 minute (în funcție de grosime). Se răcește într-o baie de gheață, rezervând apă de gătit, apoi se transferă pe o farfurie.Pregătiți fasolea fava: gătiți fasolea în apă clocotită 3 minute, apoi scurgeți și transferați în baia de gheață. Îndepărtați ușor pielea (dacă utilizați edamame, nu curățați).Grătați tulpinile și asamblați vasul: pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie pentru gaz); vezi procedura de grătar..
Aruncați tulpinile de bietă cu 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Grătar cu ulei, apoi grătar tulpini de bietă, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind ocazional, până când sunt fragede și ușor carbonizate, aproximativ 7 minute.
Tăiați în lungimi de 1 inch.
Gatiti usturoiul in restul de 1/2 lingura de ulei intr-o tigaie medie la foc mediu, amestecand, pana devine auriu pal.
Adăugați oregano, fasole și bietă și gătiți, amestecând, 1 minut.
Se transferă într-un vas de servit și se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Chard poate fi albit și fasolea gătită cu 1 zi înainte și răcită separat.
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "