O porție conține 665 calorii, 70g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ananas, zahăr brun, rulouri hawaiene king ' s și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Chifle chinezești de porc la grătar (Char Siu Bao), și Chifle De Porc Aburite (Char Siu Bao).
Instrucțiuni
1
Faceți saramură: într-o oală mare, aduceți 3 1/2 căni de apă la fierbere. Se amestecă sare, zahăr brun și vanilie. Se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Saramură
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Pune carnea de porc într - un 9-de 13-in. pan și se toarnă pe saramură. Se răcește cel puțin 3 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Faceți glazură char siu: într-un castron mic, amestecați ketchup, hoisin, ulei de susan, usturoi, ghimbir și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi
Ghimbir
Sos Hoisin
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă jumătate din sos într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pregătiți grătarul pentru căldură medie indirectă (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați carnea de porc peste zona de căldură indirectă și gătiți, acoperită, până când carnea ajunge la 135 pe un termometru pentru carne, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
7
Folosind o perie de patiserie și un bol de glazură, acoperiți carnea de porc cu glazură, economisind 2 linguri. pentru ananas. Gatiti carnea de porc (daca folositi carbune, adaugati 6 pana la 8 brichete pentru a mentine temperatura), intorcand ocazional, pana cand glazura s-a caramelizat usor si termometrul pentru carne ajunge la 145, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Dressing Japonez De Susan Preparat
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Perie De Patiserie
Bol
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
9
Așezați felii de ananas pe zona de căldură directă a grătarului, periați cu 2 linguri. glazură rezervată și gătiți, rotind o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Scoateți feliile de pe grătar și tăiați-le în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Tăiați carnea de porc în 1/2-in. felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
12
Tăiați o fantă diagonală adâncă în partea de sus a fiecărei role. Umpleți fiecare rulou cu o bucată de carne de porc, o jumătate de felie de ananas la grătar, o crenguță de coriandru și 1/2 linguriță. glaze din al doilea castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
1 Kg Tortillas De Maíz
Dressing Japonez De Susan Preparat
Carne De Porc
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Serviți rulourile cu glazura rămasă pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Rola
14
* Găsiți extract aromat de vanilie Hawaiană la magazinele alimentare gourmet și hawaiianvanilla.com; extract de vanilie non-Hawaiian funcționează prea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
15
Faceți înainte: carne de porc cu saramură și faceți glazură char siu cu până la 1 zi înainte.