Char Siu–chifle glazurate de porc și ananas
O porție conține 665 calorii, 70g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ananas, zahăr brun, rulouri hawaiene king ' s și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Chifle chinezești de porc la grătar (Char Siu Bao), și Chifle De Porc Aburite (Char Siu Bao).
Instrucțiuni
Faceți saramură: într-o oală mare, aduceți 3 1/2 căni de apă la fierbere. Se amestecă sare, zahăr brun și vanilie. Se răcește până se răcește.
Pune carnea de porc într - un 9-de 13-in. pan și se toarnă pe saramură. Se răcește cel puțin 3 ore și până la
Faceți glazură char siu: într-un castron mic, amestecați ketchup, hoisin, ulei de susan, usturoi, ghimbir și sos de soia.
Se toarnă jumătate din sos într-un alt castron mic.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie indirectă (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Așezați carnea de porc peste zona de căldură indirectă și gătiți, acoperită, până când carnea ajunge la 135 pe un termometru pentru carne, 15 până la 20 de minute.
Folosind o perie de patiserie și un bol de glazură, acoperiți carnea de porc cu glazură, economisind 2 linguri. pentru ananas. Gatiti carnea de porc (daca folositi carbune, adaugati 6 pana la 8 brichete pentru a mentine temperatura), intorcand ocazional, pana cand glazura s-a caramelizat usor si termometrul pentru carne ajunge la 145, 5 pana la 10 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Așezați felii de ananas pe zona de căldură directă a grătarului, periați cu 2 linguri. glazură rezervată și gătiți, rotind o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți feliile de pe grătar și tăiați-le în jumătate.
Tăiați carnea de porc în 1/2-in. felii.
Tăiați o fantă diagonală adâncă în partea de sus a fiecărei role. Umpleți fiecare rulou cu o bucată de carne de porc, o jumătate de felie de ananas la grătar, o crenguță de coriandru și 1/2 linguriță. glaze din al doilea castron.
Serviți rulourile cu glazura rămasă pentru stropire.
* Găsiți extract aromat de vanilie Hawaiană la magazinele alimentare gourmet și hawaiianvanilla.com; extract de vanilie non-Hawaiian funcționează prea.
Faceți înainte: carne de porc cu saramură și faceți glazură char siu cu până la 1 zi înainte.