Char Siu–chifle glazurate de porc și ananas

Char Siu–chifle glazurate de porc și ananas
O porție conține 665 calorii, 70g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ananas, zahăr brun, rulouri hawaiene king ' s și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Chifle chinezești de porc la grătar (Char Siu Bao), și Chifle De Porc Aburite (Char Siu Bao).

Instrucțiuni

1
Faceți saramură: într-o oală mare, aduceți 3 1/2 căni de apă la fierbere. Se amestecă sare, zahăr brun și vanilie. Se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
SaramurăSaramură
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pune carnea de porc într - un 9-de 13-in. pan și se toarnă pe saramură. Se răcește cel puțin 3 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Faceți glazură char siu: într-un castron mic, amestecați ketchup, hoisin, ulei de susan, usturoi, ghimbir și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Sos HoisinSos Hoisin
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă jumătate din sos într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pregătiți grătarul pentru căldură medie indirectă (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați carnea de porc peste zona de căldură indirectă și gătiți, acoperită, până când carnea ajunge la 135 pe un termometru pentru carne, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Folosind o perie de patiserie și un bol de glazură, acoperiți carnea de porc cu glazură, economisind 2 linguri. pentru ananas. Gatiti carnea de porc (daca folositi carbune, adaugati 6 pana la 8 brichete pentru a mentine temperatura), intorcand ocazional, pana cand glazura s-a caramelizat usor si termometrul pentru carne ajunge la 145, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
BolBol
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați felii de ananas pe zona de căldură directă a grătarului, periați cu 2 linguri. glazură rezervată și gătiți, rotind o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Scoateți feliile de pe grătar și tăiați-le în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Tăiați carnea de porc în 1/2-in. felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
12
Tăiați o fantă diagonală adâncă în partea de sus a fiecărei role. Umpleți fiecare rulou cu o bucată de carne de porc, o jumătate de felie de ananas la grătar, o crenguță de coriandru și 1/2 linguriță. glaze din al doilea castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Serviți rulourile cu glazura rămasă pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
14
* Găsiți extract aromat de vanilie Hawaiană la magazinele alimentare gourmet și hawaiianvanilla.com; extract de vanilie non-Hawaiian funcționează prea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
15
Faceți înainte: carne de porc cu saramură și faceți glazură char siu cu până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista