Char Arctic întreg prăjit cu fenicul și Pistou

Char Arctic întreg prăjit cu fenicul și Pistou
Char Arctic întreg prăjit cu fenicul și Pistou este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți căței de usturoi, sare și piper de mare, roșii coapte de viță de vie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie prăjită Arctic Char cu portocale și rozmarin Beurre Blanc, Cărbune Arctic prăjit lent cu Topping de semințe de muștar de lămâie, și Arctica Char Voivodina.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Clătiți bine peștele în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Așezați băiatul mare pe o tigaie mare cu ramă; tăiați 4 tăieturi în cruce pe ambele părți ale peștelui, tăind până la os. Condimentați cărbunele arctic cu o cantitate generoasă de sare și piper, în interiorul cavității și pe toată pielea. Umpleți ierburile amestecate și feniculul în interiorul corpului peștelui. Puneți o felie de lămâie și o frunză de dafin în fiecare dintre lamele. Frecați o cantitate decentă de ulei de măsline pe toate părțile peștelui. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute, până când pielea este crocantă și peștele în sine este fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se transferă într-un platou de servire și se ornează cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
5
Se servește cu sos Pistou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până când usturoiul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Serviți la temperatura camerei cu pește la grătar sau prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista