Chalupa
Chalupa ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 571 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 2,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți chimen măcinat, ardei iute, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chalupa De Pui, Chalupa Grande, și Chik ' n Chalupa.
Instrucțiuni
Așezați fasolea și suficientă apă pentru a acoperi într-un 3-qt. cratiță. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 1 ora.
Scurgeți fasolea și aruncați lichidul.
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați apă, ceapă, ardei iute, usturoi, pudră de chili, sare, chimen și oregano.
Adăugați friptură și fasole. Acoperiți și gătiți la mare timp de 2 ore. Reduceți căldura la minim și gătiți cu 6 ore mai mult sau până când carnea de porc este foarte fragedă.
Îndepărtați friptura și tăiați-o cu o furculiță.
Scurgeți fasolea, rezervând lichidul de gătit într-o cratiță.
Combinați fasolea și carnea; pune deoparte. Degresați și aruncați grăsimea din lichidul de gătit; aduceți la fierbere. se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până se reduce la 1-1/2 căni.
Adăugați amestecul de carne și fasole; se încălzește.
Pentru a servi, lingura amestec de carne peste chips-uri de porumb; top cu ceapa verde, salata verde, branza, rosii si salsa.