Ceviche Simplu

Ceviche Simplu
Ceviche simplu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de coriandru, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Ceviche Simplu De Creveți, Ceviche Simplu De Somon, și Ceviche Swai proaspăt și simplu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, combinați peștele cu ceapa, sucul de lămâie și chile; condimentează cu sare și piper. Aruncați ușor pentru a combina, asigurându-vă că acoperiți peștele cu sucul de lămâie. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 până la 45 de minute, nu marinați mai mult sau acizii din var vor face peștele moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
PeștePește
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se servește rece cu coriandru și canchita deasupra. .
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați porumbul chulpe, acoperiți oala și reduceți focul la mediu. Odată ce auziți sâmburii pop (cum ar fi floricelele), agitați puternic oala pentru a preveni arderea sâmburilor de pe fund. Odată ce popping-ul încetinește, după aproximativ 6 până la 8 minute, scurgeți canchita pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei. Se condimentează cu sare cât porumbul este încă cald și se servește cu ceviche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista