Ceviche De Vară

Ceviche De Vară
Rețeta Ceviche de vară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Pentru $7.05 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 618 calorii, 70g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Food52 are 13 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, sare și piper, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în cuburi aplatizate, aproximativ 3/4" pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Se amestecă într-un castron cu sucul de lămâie, ceapa, piperul și sarea (după gust, aproximativ 2 lingurițe de fulgi în stil Maldon). Asigurați-vă că peștele este bine acoperit și puneți-l în frigider pentru a vindeca în timp ce pregătiți restul. Timpul Total de vindecare ar trebui să fie de aproximativ 15 minute, amestecând la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
În timp ce peștele se vindecă, combinați Roșia, castravetele, pepenele verde, coriandrul și uleiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
5
Se amestecă ușor, dar bine.
6
După ce peștele este vindecat (toate suprafețele exterioare trebuie să fie albe și să pară "fierte"; peștele trebuie să fie de calitate sushi), transferați-l împreună cu amestecul de var în vasul final de servire. Simțiți-vă liber să rețineți o parte din sucul de lămâie, care poate părea excesiv. Dacă preferați să fiți mai precauți, puteți vindeca peștele mai mult timp în sucul de lămâie din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă amestecul de roșii pe pește și se amestecă ușor, dar bine, pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Serviți imediat, dacă doriți, cu un aliment crocant, amidon. Chipsurile de porumb ar fi evidente, dar Finn Crisp este preferatul nostru. Bea bere albă cu lămâie cu asta pentru o senzație completă de nirvana de vară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista