Ceviche
Rețeta Ceviche ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 8 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1017 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână scoici de dafin, roșii, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți scoicile și puneți-le într-un castron de dimensiuni medii.
Se toarnă suc de lămâie peste scoici. Scoicile trebuie să fie complet scufundate în sucul de lămâie. Răciți sucul de lămâie și scoicile toată ziua sau peste noapte până când scoicile sunt opace (nu puteți vedea prin ele).
Goliți 1/2 din sucul de lămâie din castron.
Adăugați roșii, ceapă verde, țelină, ardei gras verde, pătrunjel, piper negru, ulei de măsline și coriandru în amestecul de scoici. Se amestecă ușor.
Serviți acest fel de mâncare în pahare fanteziste, cu o felie de var atârnată peste margine pentru efect.