CERTO unt de mere
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap și condiment vegetarian? Untul de mere CERTO ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 128 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de unt, fructe, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Kraft Recipes are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Certo Dutch Apple Pie Jam, Gem CERTO Mango, și Gem de banane cu căpșuni CERTO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Îndepărtați capetele florilor și tulpinii din merele necojite. Mere de bază; tăiat în sferturi.
Adăugați apă și suc de lămâie; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu 20 min. sau până când merele sunt fragede, amestecând ocazional. Apăsați amestecul prin moara de alimente sau strecurați prin sită grosieră, folosind lingura de lemn pentru a forța merele prin Moară; aruncați cojile. Măsurați exact 5 căni de fructe preparate în 6-sau 8-qt. stockpot. Se amestecă scorțișoară.
Se amestecă zahărul în fructele preparate în oală.
Adăugați unt la reducerea spumei. Aduceți la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă pectina. Reveniți la fierbere completă; gatiti exact 1 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând centrele capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)