Celebrul pui al lui Yolanda
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați celebrul pui al Yolandei. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, ou, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Unt Celebru, Celebrul pui BBQ al lui Stacey, și Sandvișuri De Pui Aproape Celebre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați până când pesmetul măsoară aproximativ 1 3/4 căni.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea și lăsați puiul la o grosime de 1/2 inci folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Combinați pesmetul, brânza și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un al doilea vas superficial.
Combinați laptele și oul într-un al treilea vas superficial, amestecând cu un bici. Lucrând cu 1 jumătate de sân la un moment dat, dragați puiul în făină, scuturând excesul. Scufundați în amestecul de ouă; dragă în amestec de pesmet, apăsând pentru a acoperi uniform pe ambele părți.
Puneți puiul pe o farfurie mare. Repetați procedura cu jumătățile de sân rămase, făina, amestecul de ouă și amestecul de pesmet; la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați 2 jumătăți de sân în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor puiul cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și jumătățile de sân rămase.
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Se servește cu pene de lămâie.
Notă de vin: după cum afirmă Manzones, o lovitură de aciditate fructată este tot ce are nevoie de acest fel de mâncare de pui. Veți găsi o mulțime într-un sauvignon Blanc din Noua Zeelandă, cum ar fi Stoneleigh Sauvignon Blanc Marlborough 2009 ($17), cu aciditatea sa vivace, citrică și arome strălucitoare de fructe tropicale. -- Jeffery Lindenmuth