Salata de vinete, linte și Bulgur este o vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare includ Salată de vinete, linte și Bulgur, Varză de linte și salată de Bulgur, și Salată De Linte Bulgur Cu Fetan Și Mentă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați lintea, 3 1/2 căni de apă și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, timp de 10 minute. Se amestecă bulgurul și se continuă gătitul, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când lintea și bulgurul sunt doar gata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Bulgur
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, parțial acoperit, timp de 5 minute.
3
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 3 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei și vinetele și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă pasta de roșii și restul de 1 1/2 căni de apă și 1 linguriță de sare. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt foarte fragede și nu rămâne lichid în tigaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de linte, Tabasco, scallions și jumătate de pătrunjel în vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
Sos Tabasco
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
7
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul rămas cu castravetele și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Serviți lintea peste salata de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Linte
9
Recomandarea vinului: un vin roșu bogat, dulce, gros cu fructe și luxuriant pe gust, este exact ceea ce se numește aici. Întoarceți-vă în Australia pentru un amestec shiraz sau cabernet-Sauvignon și shiraz.