Celebrul Chili al lui Cynthia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 214 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare condimentată, ardei gras, condimente de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Celebrul Chili al lui Chasen, Carnea de porc picantă a lui Cynthia, și Pat celebru carne de vită și de porc Chili.
Instrucțiuni
1
Rupeți carnea de vită măcinată în bucăți mici într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ardeiul gras verde, ceapa, sarea condimentată, 1 1/2 linguriță semințe de annatto măcinate, 1 1/2 linguriță chimen măcinat, 1 1/2 linguriță boia de ardei și 1 1/2 linguriță fulgi de ardei roșu prin carnea măcinată; gătiți și amestecați până când carnea de vită se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Semințe De Annatto
Chimen Măcinat
(recomandat: Catalina)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă roșii tăiate cubulețe, fasole pinto, fasole neagră și fasole roșie în oală; condimentează cu condimente de chili, 1 1/2 linguriță chimen măcinat, 1 1/2 linguriță boia de ardei, 1 1/2 linguriță semințe de annatto măcinat, 1 linguriță fulgi de ardei roșu și usturoi. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Semințe De Annatto
Chimen Măcinat
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Fasole Pinto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe