Celebration Ananas Cu Susul În Jos Tort

Celebration Ananas Cu Susul În Jos Tort
Celebration ananas cu susul în jos tort necesită în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 666 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coniac, unt, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Ananas Cu Susul În Jos Tort, și Ananas Cu Susul În Jos Tort.

Instrucțiuni

1
Turnați laptele și smântâna grea într-o cratiță cu fund greu și răzuiți semințele din fasolea de vanilie în oală (sau adăugați extract de vanilie). (Dacă folosiți o fasole de vanilie, puneți și păstaia de vanilie în oală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați jumătate de zahăr în oală și aduceți la foc mic (chiar sub fierbere). Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și restul de zahăr și temperați-l adăugând o cantitate mică de amestec de lapte încălzit în castron, în timp ce bateți constant (cunoscut sub numele de legătură). Acum turnați legătura (amestecul de ouă) în vasul de lapte, amestecând constant. Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți. Ideea unei legături este de a încorpora ouăle și de a evita transformarea lor în ouă amestecate! Doriți ca amestecul să înceapă să se îngroașe, astfel încât să acopere spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se scoate păstaia de vanilie și se aruncă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
4
Pentru ananas și cireșe: într-o tigaie, aduceți 1 cană de apă și țuica la fiert, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ananasul în amestecul de brandy fierbinte. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi, dacă este necesar.) Braconați aproximativ 10 minute și folosiți clești, îndepărtați-l pe un platou. În același lichid de braconaj gătiți cireșele timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei în timp ce pregătiți aluatul.
8
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul unei tigaie rotundă adâncă de 9 x 2 inci și așezați hârtie pergament peste fund. Apoi periați un strat subțire de ulei de canola deasupra hârtiei pergament. Cerneti impreuna faina de tort si doar 1 lingura de zahar de mai multe ori pentru a aera. Într-un castron separat termorezistent combinați ouăle și celelalte 3 linguri de zahăr. Cuib castron cu zahăr și ouă într-un alt castron mai mare umplut cu aproximativ 2-inch apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Bateți împreună ouăle și zahărul, fiind foarte atenți să nu stropiți apă în el. Ideea aici este de a ridica temperatura amestecului de ouă și 3/4 cană de zahăr la între 100 și 120 de grade F. Folosiți un termometru cu bomboane pentru a testa temperatura. Odată ce amestecul este încălzit, scoateți vasul din vasul cu apă și folosiți un bătător electric pentru a-l bate până când are aproximativ un volum triplu și este consistența frișcăi moi. Cerneti 1/3 din amestecul de faina si zahar in vasul cu oua batute si zahar si pliati impreuna. Repetați pentru fiecare 1/3 din amestecul de făină rămas, plierea împreună după fiecare adăugare. Apoi, pliați ușor untul topit și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Aranjați cercurile de ananas cu cireșe așezate în centru în partea de jos a tigaiei pentru tort. Începeți modelul la mijloc și ieșiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
11
Se toarnă aluatul peste stratul de ananas, răspândindu-se uniform, dar nu umpleți tigaia mai mult decât la 1/2 inci de marginea superioară a tigaiei. Bang pan pe blat-doar de 1 sau 2 ori-pentru a vă asigura că aluatul se scufundă între fructe, dar nu exagerați sau veți anula toată munca grea în aerarea aluatului!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Coaceți în cuptor până când suprafața izvorăște înapoi când este atinsă și o scobitoare introdusă în tort iese curată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Lăsați tortul să se răcească în tigaie 10 minute pentru a permite configurarea, apoi folosind mănuși de cuptor, apăsați ferm o farfurie de servire pe marginile superioare ale tigaiei și răsturnați tortul pe farfurie. Înlocuiți feliile de ananas sau cireșele care devin dislocate. Acest tort poate fi servit cald sau la temperatura camerei, acoperit cu creme anglaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista