Cele Mai Bune Mere De Caramel

Cele mai bune mere de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 790 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Un amestec de zahăr brun, extract de vanillan, mere tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 95 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert. Înmuiați merele în apă clocotită timp de câteva secunde, apoi uscați cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta orice ceară din coji. Pune mere deoparte; când este complet rece, introduceți un bețișor de lemn ferm în partea de jos a fiecărui măr pentru un mâner.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Amestecați untul, zahărul brun, siropul de porumb și laptele condensat îndulcit împreună într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, amestecând constant și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand un termometru cu bomboane citeste 248 grade F (120 grade C), 25 pana la 30 de minute; amestecați constant pentru a preveni arderea. O linguriță de sirop, aruncată într-un pahar cu apă rece, ar trebui să formeze o minge fermă.
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați extractul de vanilie.
Lucrând rapid, înmuiați fiecare măr în caramelul fierbinte pentru a acoperi complet mărul și aproximativ 1/2 inch din mânerul din lemn.
Presărați merele cu orice topping dorit cât sunt încă fierbinți.
Lăsați merele de caramel să se răcească pe hârtia pergament. Aveți grijă, caramelul este foarte fierbinte.