Cele mai bune fursecuri cu fulgi de ovăz Selma
Cele mai bune cookie-uri de ovăz Selma ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 60 și costă 9 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână scurtarea, zahărul brun, oul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pieptul bunicii Selma, Fursecuri cu fulgi de ovăz ale bunicii-fursecuri delicioase cu fulgi de ovăz, și Cookie – uri N ' Oatmeal-răspunsul Paleo la cookie-urile de ovăz.
Instrucțiuni
Crema împreună scurtarea, zahăr alb, zahăr brun. Apoi adăugați 1 ou bătut.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si scortisoara macinata si adaugati la primul amestec. Apoi adăugați ovăz laminat rapid, nuci mărunțite fin sau nuci pecan și vanilie.
Acoperiți și răciți timp de o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați bucăți de aluat de mărimea nucului pe o foaie de biscuiți unsă. Ungeți fundul unui pahar mic, înmuiați-l în zahăr și aplatizați bucățile mici. Nu aveți nevoie de rebutter de fiecare dată.
Coaceți timp de 10 minute.