Cele mai bune fursecuri cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 170 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 689 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, stafide, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Cookie – uri N ' Oatmeal-răspunsul Paleo la cookie-urile de ovăz, Fursecuri cu fulgi de ovăz ale bunicii-fursecuri delicioase cu fulgi de ovăz, și Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Butterscotch (Copycat Ovaz Scotchies) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați ouăle, stafidele și vanilia. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul brun și zahărul alb. Într-un castron separat, combinați făina, sarea, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremos și se amestecă până când toate ingredientele uscate sunt absorbite. Apoi, amestecați amestecul de ouă și stafide, apoi amestecați ovăzul rulat și nucile pecan. Aluatul va fi rigid. Aruncați cu lingurițe pe o foaie de cookie nepregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Ovăz Laminat
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Unt
Cookie-uri
Nuci Pecan
Stafide
Cremă
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt aurii. Lăsați prăjiturile să se răcească 5 minute pe foaia de copt înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.