Cele două triburi ale lui Yusho

Cele două triburi ale lui Yusho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cele două triburi ale lui Yusho. Pentru $111.75 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 31425 calorii, 1166g de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de quassia, spirt de cereale, amare de fructe de piatră în vârstă de butoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma piulița de betel, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes portocalii cu Crackle de nuci de Macadamia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pumnul Pisco al lui Yusho, și Cifrul Baconian al lui Yusho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face bitter, co-macerați toate ingredientele bitter în vas mare de sticlă timp de 15 zile. Se strecoară și se toarnă lichid într-un butoi de stejar american folosit. Conținutul de vârstă timp de șase săptămâni. Tulpina și sticla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
2
Pentru a face sirop de zahăr de palmier, aduceți apa la fierbere și adăugați zahăr. Se fierbe 5 minute, amestecând pentru a vă asigura că zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Lasă să se răcească.
4
Pentru a face cocktail, adăugați secară, Cardamaro, sirop de zahăr de palmier și bitter în amestecarea paharului cu patru cuburi mari de gheață și amestecați de aproximativ 40 de ori. Se strecoară în sticlă de roci de 10 uncii umplută cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
SecarăSecară
5
Garnisiți cu răsucire de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista