Cel mai simplu tort de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 277 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Cel Mai Simplu Tort De Ciocolată Încă!, Cel Mai Simplu Tort Stratificat Cu Mousse De Ciocolată, și Cel Mai Simplu Tort De Lire Vreodată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Grăsime și făină unul 9 x 13 inch tort pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Puneți o fasole de vanilie curată într - un borcan de halbă cu 1-1 1/2 căni de zahăr alb. Se agită ocazional. După câteva zile, utilizați zahărul și completați după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Suc De Lămâie, Opțional
Zahăr Roșu Grosier
2
Adăugați scurtarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
3
Se amestecă făina, pudra de cacao și sucul de portocale și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Precum Invidia îngerilor
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți tortul la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți tortul din cuptor și întindeți imediat glazura de cafea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru a face glazura: cu cinci minute înainte de a face tortul, amestecați zahărul cofetarilor, pulberea de Nescafe și laptele. Utilizați imediat pentru a răspândi peste tort fierbinte.