Cel mai simplu Falafel și Tzatziki din lume

Cel mai simplu Falafel și Tzatziki din lume
Cea mai ușoară Falafel și tzatziki din lume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 564 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Un amestec de pita, năut, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Torturi Falafel cu Tzatziki, Burgeri Falafel cu Tzatziki, și Cel mai simplu Chili din lume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru Tzatziki. Dacă aveți chef să mergeți grecesc cu mâncarea dvs. grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a le împerechea cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu plin de corp, potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Honig Reserve Sauvignon Blanc Rutherford. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Rezervația Honig Sauvignon Blanc Rutherford
Rezervația Honig Sauvignon Blanc Rutherford
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista