Cel Mai Bun Vreodată Ciocolata Negrese
Cel mai bun vreodată negrese ciocolata ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 461 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză mascarpone, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Hershey ' s Ultimate Ciocolata negrese / ciocolata mată negrese, Negrese dulci și sărate: negrese cu ciocolată neagră cu Dulce de Leche, și O Tigaie Negrese (Triple-Ciocolata Fudge Negrese).
Instrucțiuni
Echipament Special: o scară uncie
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 x 8 inci și dați deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți untul și aduceți-l chiar sub fierbere.
Așezați ciocolata tocată într-un castron mare.
Se toarnă untul fierbinte și se lasă să stea 30 de secunde. Se amestecă până se topește complet. Cerneti zaharul si pudra de cacao. Bateți în mascarpone, ouă și vanilie, amestecând până se omogenizează. Îndoiți ușor făina și sarea în aluat.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 până la 15 minute.
Întindeți Ganache-ul cald peste brownies. Lăsați Ganache să se stabilească complet înainte de a tăia în pătrate.
Așezați ciocolata într-un bol mare de amestecare și dați deoparte. Aduceți smântâna și untul chiar sub punctul de fierbere într-o cratiță mică la foc mediu.
Se toarnă amestecul fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 30 de secunde. Se amestecă amestecul până se omogenizează.
Ganache trebuie utilizat pentru răspândire în timp ce este cald.