Cel mai bun tort de morcovi fără lactate al bunicii

Cel mai bun tort de morcovi fără lactate al bunicii
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Go Dairy Free are 37 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Înghețată De Tort De Morcovi Fără Lactate, și Tort De Morcovi Fără Lactate Cu Glazură De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovii răzuți și zahărul brun într-un castron mediu și lăsați deoparte o oră. După ce cei doi au avut un timp bun de amestecare, amestecați stafidele.Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți și ungeți și făinați două tigăi de tort de 10 inci, trei tigăi de tort de 8 inci sau două tigăi de tort de 8 inci +8 cupcake tins.In într-un castron mediu, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara și lăsați scurt deoparte. Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și bateți treptat zahărul alb, uleiul și vanilia. Se amestecă ananasul. Se amestecă amestecul de făină în amestecul umed, având grijă să nu se amestece prea mult. Îndoiți ușor amestecul de morcovi și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AnanasAnanas
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
StafideStafide
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuptorCuptor
2
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
3
Coaceți după cum urmează: tigăi de 10 inci-40-50 minute, tigăi de 8 inci – 30-35 minute, Cupcakes-20-22 minute, sau pentru toate, până când prăjiturile sunt elastice la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Așezați tigăile pe o grătar pentru a se răci timp de 10-20 de minute înainte de a le scoate din tigaie.Odată ce tortul este complet rece, atunci îl puteți îngheța sau stropi cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Revista