Cel mai bun sos de grătar al lui Bryce

Cel mai bun sos de grătar al lui Bryce
Cel mai bun sos barbeque Bryce este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 8 porții. O porție conține 102 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, suc de lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Sos de grătar Kenny Rogers – în timp ce este posibil să nu mai fie în jur, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, Sos Barbeque I, și Sos De Grătar De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați sucul de lămâie, ketchup-ul, sosul de friptură, oțetul balsamic, sosul Worcestershire, untul, zahărul brun, muștarul Dijon, ardeiul negru și ardeiul roșu. Se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă în pasta de roșii. Amestecând frecvent, aduceți sosul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 până la 15 minute, până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista