Cel Mai Bun Pui La Grătar

Cel Mai Bun Pui La Grătar
Rețeta cel mai bun pui la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 6. 163 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână pui, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), și Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se așează cu pieptul în jos pe o tăietură mare. Folosind foarfece ascuțite de bucătărie, îndepărtați coloana vertebrală tăind de-a lungul fiecărei părți a acesteia. Întoarceți puiul și întindeți-l plat. Apăsați ferm pe piept pentru a aplatiza puiul. Pentru o stabilitate sporită, rulați orizontal o frigăruie de metal sau lemn, intrând printr-o coapsă, trecând prin ambele jumătăți ale sânului și ieșind prin cealaltă coapsă. Trageți vârfurile aripilor în spate. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Combinați sarea, zahărul brun, piperul negru, pudra de chili, semințele de coriandru și usturoiul într-un castron mic și masați cu vârful degetelor până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Răspândiți amestecul uniform pe toate suprafețele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Dacă folosiți cărbune, așezați bucăți de lemn de esență tare direct pe cărbune. Dacă utilizați gaz, puneți-l pe grătar deasupra arzătoarelor aprinse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați pielea de pui cu fața în sus peste partea mai rece a grătarului, cu picioarele îndreptate spre partea mai fierbinte. Închideți grătarul și gătiți până când centrul celei mai groase părți a puiului înregistrează 120 de grade F pe un termometru de citire instantanee, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți partea superioară a puiului cu sos de grătar. Acoperiți și continuați să gătiți timp de 5 minute până când sosul începe să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Periați cu mai mult sos, acoperiți și continuați să gătiți până când cea mai groasă parte a sânului înregistrează 135 de kilometri F pe un termometru de citire instantanee, cu aproximativ 5 minute mai mult. Folosind clești și o spatulă metalică flexibilă, întoarceți cu grijă pasărea și așezați-o cu pielea în jos direct peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Periați spatele puiului cu mai mult sos. Continuați să gătiți, acoperit, până când este maro, crocant, carbonizat în pete și cea mai groasă parte a sânului înregistrează 150 de metri pătrați pe un termometru de citire instantanee, cu 7 până la 10 minute mai mult. Dacă pasărea amenință să ardă înainte ca temperatura să fie atinsă, glisați cu grijă pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească 10 minute, sculptați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista