Cel Mai Bun Pui La Grătar

Rețeta cel mai bun pui la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 6. 163 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână pui, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), și Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se așează cu pieptul în jos pe o tăietură mare. Folosind foarfece ascuțite de bucătărie, îndepărtați coloana vertebrală tăind de-a lungul fiecărei părți a acesteia. Întoarceți puiul și întindeți-l plat. Apăsați ferm pe piept pentru a aplatiza puiul. Pentru o stabilitate sporită, rulați orizontal o frigăruie de metal sau lemn, intrând printr-o coapsă, trecând prin ambele jumătăți ale sânului și ieșind prin cealaltă coapsă. Trageți vârfurile aripilor în spate. Condimentează generos cu sare și piper.
Combinați sarea, zahărul brun, piperul negru, pudra de chili, semințele de coriandru și usturoiul într-un castron mic și masați cu vârful degetelor până la omogenizare.
Răspândiți amestecul uniform pe toate suprafețele de pui.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Dacă folosiți cărbune, așezați bucăți de lemn de esență tare direct pe cărbune. Dacă utilizați gaz, puneți-l pe grătar deasupra arzătoarelor aprinse.
Așezați pielea de pui cu fața în sus peste partea mai rece a grătarului, cu picioarele îndreptate spre partea mai fierbinte. Închideți grătarul și gătiți până când centrul celei mai groase părți a puiului înregistrează 120 de grade F pe un termometru de citire instantanee, 35 până la 45 de minute.
Ungeți partea superioară a puiului cu sos de grătar. Acoperiți și continuați să gătiți timp de 5 minute până când sosul începe să se usuce.
Periați cu mai mult sos, acoperiți și continuați să gătiți până când cea mai groasă parte a sânului înregistrează 135 de kilometri F pe un termometru de citire instantanee, cu aproximativ 5 minute mai mult. Folosind clești și o spatulă metalică flexibilă, întoarceți cu grijă pasărea și așezați-o cu pielea în jos direct peste cărbuni.
Periați spatele puiului cu mai mult sos. Continuați să gătiți, acoperit, până când este maro, crocant, carbonizat în pete și cea mai groasă parte a sânului înregistrează 150 de metri pătrați pe un termometru de citire instantanee, cu 7 până la 10 minute mai mult. Dacă pasărea amenință să ardă înainte ca temperatura să fie atinsă, glisați cu grijă pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când ați terminat.
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească 10 minute, sculptați și serviți.