Cel mai bun piure de cartofi
Cel mai bun piure de cartofi ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 185 de calorii. Această rețetă servește 18 și costă 32 de cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi, arpagic, jumătate de smântână și piper. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Another Mock Mashed Potatoes (piure de conopidă)-low Carb, Another Mock Mashed Potatoes (piure de conopidă)-low Carb și The Very Best Mashed Potatoes.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Transferați într-un castron mare.
Se adauga smantana, smantana, untul, sare si piper; bate pana devine usoara si pufoasa.
Presarati cu arpagic daca doriti.