Cel Mai Bun Fleică

Cel mai bun fleică vreodată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, carne de vită măcinată, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine 1/2 cană de supă de roșii, carne de vită, amestec de supă de ceapă, pesmet și ou într-un castron mare.
Așezați amestecul într-o tigaie de copt de 13x9x2 inci și formați ferm într-o pâine de 8x4 inci.
Coaceți la 350 de grade F timp de 1 oră 15 minute sau până când pâinea de carne este gătită.
Încălziți 2 linguri de picături de tigaie, supa de roșii rămasă și apă într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Serviți sosul cu pâinea de carne.