Cel Mai Bun Bagel Alaska Somon Răspândit

Cel Mai Bun Bagel Alaska Somon Răspândit
Cel mai bun Bagel Alaska somon răspândit ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 384 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, cremă de brânză, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Răspândirea Covrigului Cu Nuci De Arțar, Răspândirea Bagelului De Pui De Bivol, și Răspândirea Covrigului Cu Usturoi-Ierburi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista