Cel Mai Bun Bacon Bruschetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Best Bacon Bruschettan. Această rețetă face 32 de porții cu 65 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ulei de măsline, rulouri de ciabatta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 9%. Bacon Bruschetta Baguette, Brânză Bacon Bruschetta, și Brânză Bacon Bruschetta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Împărțiți rulourile în jumătate; tăiați fiecare jumătate în sferturi. Periați ușor ambele părți cu ulei.
Așezați într-un 15-in negreased. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până la maro auriu.
Între timp, într-un castron mic, combinați roșiile, sarea și piperul.
Acoperiți fiecare bucată de pâine prăjită cu slănină, amestec de roșii, brânză și busuioc; stropiți cu vinetă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Bruschetta poate fi asociată cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.