Ceapă Vidalia Franțuzească
Ceapa vidaliană franțuzească necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 145 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, sare, brânză gruy oxtre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cartofi dulci cu ceapă Vidaliană și Cheddar englezesc, Ceapă Vidaliană La Cuptor, și Ceapă Vidaliană La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați ceapa într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Stropiți cu ulei, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute, amestecând la jumătatea timpului de gătit.
Stropiți sherry peste ceapă; amestecați pentru a combina.
Coaceți încă 40 de minute, amestecând o dată.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați făina, amestecând cu un bici până se omogenizează. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați brânză, sare și piper, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de lapte peste ceapă, amestecând pentru a se combina.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când amestecul este gros și începe să se rumenească deasupra.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.