Ceapă verde, fenicul și mangold elvețian fiarte

Rețeta de Ceapă verde, fenicul și mangold elvețian înăbușite poate fi preparată în aproximativ 25 de minute . Acest aperitiv are 202 de calorii , 3 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo-vegetariană are 4 porții și costă 1,36 USD per porție . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Paște . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mangold elvețian, bulbi de fenicul, ceapă verde și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 81% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche cu mangold elvețian și ciuperci , Popover la cuptor cu mangold elvețian și ciuperci și Curry picant de mazăre neagră cu ochi negri, mangold elvețian și vinete coapte .
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline. Adăugați usturoiul zdrobit și ardeiul roșu măcinat și aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul devine auriu și foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Și-a îndeplinit menirea de usturoi.
Adăugați ceapa, feniculul și tulpinile de mangold, amestecați pentru a le acoperi cu ulei și condimentați cu sare după gust. Adăugați vinul alb, coaja și sucul de lămâie. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când legumele devin moi și ofilite, dar își păstrează încă o oarecare textură, aproximativ 5-6 minute.
Scoateți capacul și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a redus, încă 3-4 minute. Adăugați frunzele de mangold, amestecați și potriviți de sare după gust. Când frunzele s-au ofilit, dar încă arată verde vibrant, gustați pentru a adăuga sare. Potriviți de sare dacă este nevoie (probabil va fi nevoie).
Transferați într-un bol de servire și serviți imediat.