Ceapa umplută cu miel și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1047 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruy otrivtre, sare, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), Miel cu spanac și ceapă, și Miel cu condimente întregi și ceapă: Kharu Gos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți ceapa într-un vas mic de copt, rădăcina se termină în jos și frecați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați 1/2 inch de apă în vas. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 1 1/2 ore, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se lasă să se răcească ușor.
5
Între timp, încălziți o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați spanacul în loturi, aruncând până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Transferați într-un colizor și stoarceți apa. Tăiați gros spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
În aceeași tigaie, gătiți mielul la foc moderat, rupându-l, până nu rămâne roz, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime și se adaugă pudra ancho chile și scorțișoara. Gatiti la foc moderat, amestecand, timp de 1 minut. Se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Transferați umplutura de miel într-un castron mare. Amestecați firimiturile de pâine, Gruyre, 1/4 cană din bulionul de vită și 1/2 cană din roșiile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Tăiați 1/2 inch de pe partea superioară și inferioară a cepei coapte. Separați straturile, încercând să nu le rupeți. Veți avea nevoie de 10 căni de ceapă: unele mari, unele medii și 2 mici. Se toacă fin suficient din resturile de ceapă pentru a face 1/2 cană; pliați în umplutura de miel și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, Optional
12
Așezați cupele de ceapă într-un vas de copt mediu cu unt. Condimentează interiorul cu sare și umple cu mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Într-o tigaie mare, combinați crema cu restul de 3/4 cană de bulion de vită și 1/2 cană de roșii și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă sosul peste și în jurul cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Într-un castron, combinați toate ingredientele. Mound topping pe ceapa. Se acoperă cu folie și se coace 40 de minute, până se încălzește. Descoperiți și creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
16
Coaceți timp de 5 minute, până când toppingul este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.