Ceapa umplută cu miel și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1047 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruy otrivtre, sare, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), Miel cu spanac și ceapă, și Miel cu condimente întregi și ceapă: Kharu Gos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți ceapa într-un vas mic de copt, rădăcina se termină în jos și frecați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Adăugați 1/2 inch de apă în vas. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 1 1/2 ore, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Se lasă să se răcească ușor.
5
Între timp, încălziți o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați spanacul în loturi, aruncând până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Transferați într-un colizor și stoarceți apa. Tăiați gros spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
În aceeași tigaie, gătiți mielul la foc moderat, rupându-l, până nu rămâne roz, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime și se adaugă pudra ancho chile și scorțișoara. Gatiti la foc moderat, amestecand, timp de 1 minut. Se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Hârtie De Orez
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Transferați umplutura de miel într-un castron mare. Amestecați firimiturile de pâine, Gruyre, 1/4 cană din bulionul de vită și 1/2 cană din roșiile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Tăiați 1/2 inch de pe partea superioară și inferioară a cepei coapte. Separați straturile, încercând să nu le rupeți. Veți avea nevoie de 10 căni de ceapă: unele mari, unele medii și 2 mici. Se toacă fin suficient din resturile de ceapă pentru a face 1/2 cană; pliați în umplutura de miel și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
12
Așezați cupele de ceapă într-un vas de copt mediu cu unt. Condimentează interiorul cu sare și umple cu mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Într-o tigaie mare, combinați crema cu restul de 3/4 cană de bulion de vită și 1/2 cană de roșii și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Se toarnă sosul peste și în jurul cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Într-un castron, combinați toate ingredientele. Mound topping pe ceapa. Se acoperă cu folie și se coace 40 de minute, până se încălzește. Descoperiți și creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
16
Coaceți timp de 5 minute, până când toppingul este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.