Ceapa umplute: Cipolle Ripiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 217 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți grappa, ceapă, proscitto cotto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Cartofi și ceapă (Patate E Cipolle), Carote ripiene, și Fettuccine alle Cipolle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Într-o cratiță de 12 inci, încălziți untul pe o flacără medie până când spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați vițelul și prosciutto-ul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Cojiți ceapa și aruncați cu grijă în apa clocotită. Gatiti pana cand ceapa este frageda, dar inca isi pastreaza forma, aproximativ 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se scurge ceapa și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Odată ce ceapa este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-le în jumătate în cruce și îndepărtați cu grijă centrul din fiecare jumătate a cepei. Acest lucru va crea buzunar pentru umplutura. Repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Crăpați 1 ou și, folosind o lingură de lemn, amestecați oul în amestecul de carne răcit. Sare și piper, după gust, adăugați 3 linguri Parmigiano și un vârf de nucșoară și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Ungeți ușor un vas de copt de 13 inci. Folosiți o lingură pentru a întinde ușor amestecul de carne deasupra fiecărei jumătăți de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Așezați ceapa umplută, umplând partea în sus, în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Stropiți grappa peste jumătățile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grappa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Presărați ceapa cu prăjitura zdrobită și bețișoarele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Se presară cu Parmigiano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
14
Se introduce la cuptor și se coace până când brânza se rumenesc și se bulbucează, aproximativ 45 de minute.