Ceapă Umplută: Cipolle Ripiene

Ceapă Umplută: Cipolle Ripiene
Ceapa umplute: Cipolle Ripiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 217 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți grappa, ceapă, proscitto cotto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Cartofi și ceapă (Patate E Cipolle), Carote ripiene, și Fettuccine alle Cipolle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-o cratiță de 12 inci, încălziți untul pe o flacără medie până când spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați vițelul și prosciutto-ul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Cojiți ceapa și aruncați cu grijă în apa clocotită. Gatiti pana cand ceapa este frageda, dar inca isi pastreaza forma, aproximativ 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se scurge ceapa și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Odată ce ceapa este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-le în jumătate în cruce și îndepărtați cu grijă centrul din fiecare jumătate a cepei. Acest lucru va crea buzunar pentru umplutura. Repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Crăpați 1 ou și, folosind o lingură de lemn, amestecați oul în amestecul de carne răcit. Sare și piper, după gust, adăugați 3 linguri Parmigiano și un vârf de nucșoară și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
9
Ungeți ușor un vas de copt de 13 inci. Folosiți o lingură pentru a întinde ușor amestecul de carne deasupra fiecărei jumătăți de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Așezați ceapa umplută, umplând partea în sus, în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Stropiți grappa peste jumătățile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrappaGrappa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Presărați ceapa cu prăjitura zdrobită și bețișoarele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Se presară cu Parmigiano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
14
Se introduce la cuptor și se coace până când brânza se rumenesc și se bulbucează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista