Ceapă Umplută: Cipolle Ripiene
Ceapa umplute: Cipolle Ripiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 217 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți grappa, ceapă, proscitto cotto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Cartofi și ceapă (Patate E Cipolle), Carote ripiene, și Fettuccine alle Cipolle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o cratiță de 12 inci, încălziți untul pe o flacără medie până când spumează.
Adăugați vițelul și prosciutto-ul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Pune deoparte.
Cojiți ceapa și aruncați cu grijă în apa clocotită. Gatiti pana cand ceapa este frageda, dar inca isi pastreaza forma, aproximativ 25-30 de minute.
Se scurge ceapa și se lasă deoparte să se răcească.
Odată ce ceapa este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-le în jumătate în cruce și îndepărtați cu grijă centrul din fiecare jumătate a cepei. Acest lucru va crea buzunar pentru umplutura. Repetați cu ceapa rămasă.
Crăpați 1 ou și, folosind o lingură de lemn, amestecați oul în amestecul de carne răcit. Sare și piper, după gust, adăugați 3 linguri Parmigiano și un vârf de nucșoară și amestecați până se combină bine.
Ungeți ușor un vas de copt de 13 inci. Folosiți o lingură pentru a întinde ușor amestecul de carne deasupra fiecărei jumătăți de ceapă.
Așezați ceapa umplută, umplând partea în sus, în tigaia pregătită.
Stropiți grappa peste jumătățile de ceapă.
Presărați ceapa cu prăjitura zdrobită și bețișoarele zdrobite.
Se presară cu Parmigiano rămas.
Se introduce la cuptor și se coace până când brânza se rumenesc și se bulbucează, aproximativ 45 de minute.