Ceapă Savuroasă La Grătar
Ceapa savuroasă la grătar este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ceapă Perlată Glazurată Sărată, Ceapă Savuroasă La Cuptor Cu Brânză Elvețiană, și Cotlet De Porc Savuros Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Curățați ceapa și îndepărtați capetele.
Tăiați fiecare ceapă în sferturi.
Așezați 2 sferturi de ceapă într-o bucată pătrată de 6 inci de folie de tablă, introducând o felie de unt sau margarină între bucăți. Condimentează cu sare și piper după gust. Închideți folia în jurul cepei. Repetați cu ceapa rămasă.
Setați pachetele de folie pe raftul inferior al unui grătar cu gaz sau direct deasupra cărbunilor fierbinți. Gatiti aproximativ 30 pana la 35 de minute.