Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home

Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ceapa roșie murată de la 'The Artisan Jewish Deli acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.16 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de mere, ceapă, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home, Salată clasică de pui de la ' The Artisan Jewish Deli acasă, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, oțetul, zahărul, frunzele de dafin, bățul de scorțișoară, ardeiul roșu zdrobit, dacă folosiți, boabele de piper, cuișoarele și sarea într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și apoi scoateți tigaia de pe foc. Lăsați ceapa și saramura de murat să se răcească la temperatura camerei, apoi transferați într-un recipient nereactiv cu un capac etanș. Dați-l la frigider timp de 1 zi pentru a permite aromelor să se contopească. Ceapa roșie murată se va păstra la frigider până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista