Ceapă roșie, gruyulincroxre și rosemary fougasse
Ceapa roșie, gruyul pcroyre și rosemary fougasse durează aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 891 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,88 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, zahărul, plicul de drojdie ușor de amestecat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapă roșie, roșii cherry și fougasse de rozmarin, Gratin De Cartofi Roșii Și Roșii Cu Praz, Gruyulincroxre Și Rozmarin, și Rozmarin și Fougasse de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți făina într-un bol de amestecare. Pentru a amesteca ușor drojdia uscată, amestecați-o în făină. Pentru drojdia proaspătă, sfărâmați-o și frecați-o în făină așa cum ați face cu untul atunci când faceți patiserie.
Adăugați sarea și zahărul.
Fierbeți fierbătorul și măsurați 100 ml într-un ulcior. Completați cu apă rece până la marca de 300 ml. Testați temperatura cu degetul ar trebui să se simtă perfect fierbinte.
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați lichidul dintr-o dată.
Amestecați rapid folosind mâinile sau o furculiță de lemn pentru a face un aluat moale și ușor lipicios. Ștergeți aluatul în jurul bolului pentru a ridica orice făină liberă.
Presărați suprafața de lucru cu făină și răsturnați aluatul. Frământați întinzându-l departe de voi, apoi împăturindu-l în jumătate spre voi și împingându-l cu călcâiul mâinii. Dă-i un sfert de tură și repetă, dezvoltând un ritm.
Când aluatul este neted, puneți-l înapoi în vasul de amestecare, acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să se odihnească timp de 1 oră (nu este nevoie să găsiți un loc cald). Aluatul este gata când revine când îl apăsați cu degetul.
Tăiați subțire ceapa și gătiți ușor în ulei până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Tăiați gruyre în cuburi mici. Tăiați jumătate din rozmarin.
Răsturnați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor ceapa și rozmarinul tocat.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în jumătate.
Rulați sau apăsați o bucată de aluat într-o formă dreptunghiulară de aproximativ 20cm x 25cm, apoi transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie antiaderentă. Faceți o tăietură diagonală mare în centrul aluatului aproape până la capete. Faceți trei tăieturi diagonale mai mici de fiecare parte a tăieturii mari pentru a forma o frunză.
Repetați cu cealaltă bucată de aluat. Lipiți cuburi gruyre și crenguțe de rozmarin în aluat la intervale de timp, apoi presărați cu puțină făină și sare de mare.
Încălziți cuptorul la 240C / 220C ventilator / gaz
Lăsați pâinile să se dovedească timp de 20 de minute, apoi coaceți timp de 13-15 minute până devin aurii.
Se servește cald cu supe și aperitive.