Ceapă roșie, gruyulincroxre și rosemary fougasse

Ceapă roșie, gruyulincroxre și rosemary fougasse
Ceapa roșie, gruyul pcroyre și rosemary fougasse durează aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 891 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,88 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, zahărul, plicul de drojdie ușor de amestecat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapă roșie, roșii cherry și fougasse de rozmarin, Gratin De Cartofi Roșii Și Roșii Cu Praz, Gruyulincroxre Și Rozmarin, și Rozmarin și Fougasse de măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Introduceți făina într-un bol de amestecare. Pentru a amesteca ușor drojdia uscată, amestecați-o în făină. Pentru drojdia proaspătă, sfărâmați-o și frecați-o în făină așa cum ați face cu untul atunci când faceți patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La FiertUn Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
Drojdie ProaspătăDrojdie Proaspătă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Fierbeți fierbătorul și măsurați 100 ml într-un ulcior. Completați cu apă rece până la marca de 300 ml. Testați temperatura cu degetul ar trebui să se simtă perfect fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați lichidul dintr-o dată.
6
Amestecați rapid folosind mâinile sau o furculiță de lemn pentru a face un aluat moale și ușor lipicios. Ștergeți aluatul în jurul bolului pentru a ridica orice făină liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Presărați suprafața de lucru cu făină și răsturnați aluatul. Frământați întinzându-l departe de voi, apoi împăturindu-l în jumătate spre voi și împingându-l cu călcâiul mâinii. Dă-i un sfert de tură și repetă, dezvoltând un ritm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
8
Când aluatul este neted, puneți-l înapoi în vasul de amestecare, acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să se odihnească timp de 1 oră (nu este nevoie să găsiți un loc cald). Aluatul este gata când revine când îl apăsați cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Tăiați subțire ceapa și gătiți ușor în ulei până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Tăiați gruyre în cuburi mici. Tăiați jumătate din rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
11
Răsturnați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor ceapa și rozmarinul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Rulați sau apăsați o bucată de aluat într-o formă dreptunghiulară de aproximativ 20cm x 25cm, apoi transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie antiaderentă. Faceți o tăietură diagonală mare în centrul aluatului aproape până la capete. Faceți trei tăieturi diagonale mai mici de fiecare parte a tăieturii mari pentru a forma o frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
14
Repetați cu cealaltă bucată de aluat. Lipiți cuburi gruyre și crenguțe de rozmarin în aluat la intervale de timp, apoi presărați cu puțină făină și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
15
Încălziți cuptorul la 240C / 220C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
16
Lăsați pâinile să se dovedească timp de 20 de minute, apoi coaceți timp de 13-15 minute până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
17
Se servește cald cu supe și aperitive.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista