Ceapă roșie dulce-acrișoară
Ceapa roșie dulce-acrișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, oțet de vin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, zahărul și sarea într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent.
Se toarnă amestecul de oțet peste ceapă; se lasă să stea 1 oră, amestecând ocazional. Chill.
Scurgeți înainte de servire.