Ceapă Prăjită Cu Ierburi

Ceapă Prăjită Cu Ierburi
Ceapa prăjită cu ierburi este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 3 porții. O porție conține 210 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 90 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă Prăjită Cu Ierburi, Ceapă roșie prăjită cu ierburi, și Mere, ceapă și morcovi prăjiți cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați capătul tulpinii fiecărei cepe și tăiați cu grijă partea maro a capătului rădăcinii, lăsând rădăcina intactă. Curățați ceapa. Stand fiecare rădăcină de ceapă ajunge pe o tăietură și tăiați ceapa în pene prin rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Așezați pene într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru pansament, combinați sucul de lămâie, muștarul, usturoiul, cimbru, sare și piper într-un castron mare. Bateți încet uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă pansamentul peste ceapă și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Cu o lingură cu fante, transferați ceapa într-o tigaie, rezervând vinaigreta care rămâne în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
7
Coaceți ceapa timp de 30 până la 45 de minute, până se înmoaie și se rumenesc. Aruncați ceapa o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și stropiți cu pansamentul rezervat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară pătrunjel, se condimentează după gust și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista