Ceapă Perlată Glazurată

Ceapă Perlată Glazurată
Ceapa perlată glazurată este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 119 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, sare kosher, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Perlată Glazurată, Ceapă Perlată Glazurată, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați capetele fiecărei cepe și marcați un "X" ușor într-o parte tăiată. Aduceți o oală medie cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până când straturile exterioare sunt moi, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Scurgeți ceapa și rulați sub apă rece până când este suficient de rece pentru a o manipula. Curățați ceapa cu degetele și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
4
Transferați ceapa într-o cratiță mare sau într-o tigaie saut cu față înaltă și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Adăugați unt și zahăr. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți la foc mic și gătiți, amestecând și agitând tigaia ocazional, până când ceapa este complet fragedă și apa sosului s-a redus și s-a emulsionat cu untul într-o glazură lucioasă, aproximativ 25 de minute (dacă untul pare gras sau rupt, adăugați 2 linguri de apă și agitați tigaia pentru a readuce glazura împreună). Condimentează după gust cu sare. Se amestecă pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CeapăCeapă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista