Ceapă Murată Tradițională Engleză
Ceapa murată tradițională engleză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 148 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ceapa perlată, ardeii chile, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Cina Tradițională Engleză De Halloween-Mash O ' Nine Sorts, Tradițional englezesc Sherry fleac-strict pentru adulți!, și Plăcinte Tradiționale Englezești De Picnic Cu Carne De Vită Și Cartofi - Produse De Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa decojită într-un vas de sticlă sau ceramică și acoperiți cu apă rece.
Scurgeți apa într-o cratiță și amestecați sarea. Aduceți doar la fierbere, astfel încât sarea să se dizolve, apoi se răcește ușor și se toarnă peste ceapă. Acoperiți vasul cu o farfurie grea, astfel încât toate ceapa să rămână scufundate. Lăsați ceapa să stea timp de 24 de ore.
Măsurați oțetul într-o cratiță. Legați condimentul de decapare într-o cârpă și adăugați în oțet împreună cu frunzele de dafin. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Clătiți ceapa și uscați-le.
Se adaugă în cratiță cu oțetul. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute. Împachetați ceapa în borcane sterile și puneți saramura peste ele până când sunt acoperite.
Adăugați un ardei uscat de chile în fiecare borcan, dacă doriți. Sigilați cu capace și inele sterile și păstrați-le într-un loc răcoros și întunecat timp de cel puțin 6 săptămâni înainte de deschidere.