Ceapă Murată Tradițională Engleză

Ceapă Murată Tradițională Engleză
Ceapa murată tradițională engleză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 148 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ceapa perlată, ardeii chile, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Cina Tradițională Engleză De Halloween-Mash O ' Nine Sorts, Tradițional englezesc Sherry fleac-strict pentru adulți!, și Plăcinte Tradiționale Englezești De Picnic Cu Carne De Vită Și Cartofi - Produse De Patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa decojită într-un vas de sticlă sau ceramică și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți apa într-o cratiță și amestecați sarea. Aduceți doar la fierbere, astfel încât sarea să se dizolve, apoi se răcește ușor și se toarnă peste ceapă. Acoperiți vasul cu o farfurie grea, astfel încât toate ceapa să rămână scufundate. Lăsați ceapa să stea timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Măsurați oțetul într-o cratiță. Legați condimentul de decapare într-o cârpă și adăugați în oțet împreună cu frunzele de dafin. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Clătiți ceapa și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se adaugă în cratiță cu oțetul. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute. Împachetați ceapa în borcane sterile și puneți saramura peste ele până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
PolonicPolonic
6
Adăugați un ardei uscat de chile în fiecare borcan, dacă doriți. Sigilați cu capace și inele sterile și păstrați-le într-un loc răcoros și întunecat timp de cel puțin 6 săptămâni înainte de deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista