Ceapă murată cu pâine și unt cu roșii verzi
Ceapa murată cu pâine și unt cu roșii verzi este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii verzi prăjite cu murături de pâine și unt R, Fasole verde cu ceapă murată, și Tacos de porc gătit lent, cu roșii prăjite la foc și ceapă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Transferați într-o strecurătoare; scurgeți 20 de minute. Ambalaj în 3(1-pt.) borcane, umplând la 1/2 inch de sus.
Aduceți oțetul și următoarele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de ceapă în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Se acoperă cu capace și se răcește cu 8 ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.