Ceapă La Cuptor
Ceapa la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 151 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă perlată, zahăr brun, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ceapă La Cuptor, Ceapă Cremoasă La Cuptor, și Ceapă coaptă cu muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gatiti ceapa in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute; scurgere. Clătiți bine sub apă curentă rece.
Tăiați capătul rădăcinii de 1 ceapă. Folosind un prosop, strângeți ușor capătul ascuțit al cepei spre capătul rădăcinii, alunecând coaja exterioară de pe ceapă. Aruncați coaja exterioară. Repetați procedura cu ceapa rămasă.
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci într-un cuptor de 425 de minute 5. Se amestecă ceapa.
Coaceți ceapa la 425 timp de 15 minute. Se amestecă împreună vin și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă amestecul de vin în ceapă și se coace 35 până la 40 de minute sau până se caramelizează. Se amestecă ceapa pentru a acoperi și slăbi particulele de pe fundul tigaiei.