Ceapă Eșalotă Murate

Ceapă Eșalotă Murate
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Șalotele murate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șobolani, apă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Kale Cu Șobolani Murate, Ardei Murati Cu Ceapa Si Cimbru, și Fasole Verde Cu Ceapă Murată.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, oțet, zahăr, sare kosher și piper roșu zdrobit uscat la fiert, amestecând până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
SareSare
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se toarnă peste șobolani într-un borcan de conserve sterilizat. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista