Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu
Eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 396 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 3.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de 2 lingurițe de rozmarin, păstârnac, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Rețete similare sunt Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu, Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus, și Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani și morcovi; sotati timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Adăugați ciuperci și păstârnac; sotati 10 minute.
Adăugați 1 cană sos de vin roșu, rozmarin și următoarele 4 ingrediente (rozmarin prin cimbru); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru.
Stropiți legumele cu sosul de vin roșu rămas.
Combinați pătrunjelul și usturoiul într-un castron mic; presărați peste fiecare porție.
(Totalurile includ sos de vin roșu)