Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu

Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu
Eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 396 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 3.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de 2 lingurițe de rozmarin, păstârnac, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Rețete similare sunt Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu, Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus, și Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați șobolani și morcovi; sotati timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ciuperci și păstârnac; sotati 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
4
Adăugați 1 cană sos de vin roșu, rozmarin și următoarele 4 ingrediente (rozmarin prin cimbru); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Stropiți legumele cu sosul de vin roșu rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Combinați pătrunjelul și usturoiul într-un castron mic; presărați peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
(Totalurile includ sos de vin roșu)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista