Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu

Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu
Eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 396 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 3.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de 2 lingurițe de rozmarin, păstârnac, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Rețete similare sunt Ceapă eșalotă fiert și toamna legume cu sos de vin roșu, Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus, și Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați șobolani și morcovi; sotati timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ciuperci și păstârnac; sotati 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
4
Adăugați 1 cană sos de vin roșu, rozmarin și următoarele 4 ingrediente (rozmarin prin cimbru); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Stropiți legumele cu sosul de vin roșu rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Combinați pătrunjelul și usturoiul într-un castron mic; presărați peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
(Totalurile includ sos de vin roșu)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista