Ceapă Caramelizată
Ceapa caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Norecipes. Dacă aveți la îndemână alt, ulei de semințe de struguri, mediuceapa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată, Ceapă Caramelizată, și Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Adăugați uleiul într-o oală mare cu fund greu, ținând partea rădăcină a cepei folosiți o mandolină pentru a tăia ceapa direct în oală, aruncând rădăcina. Când ați terminat felierea, adăugați sarea și amestecați. Acoperiți vasul cu un capac, apoi porniți arzătorul la foc mediu-mic. Gatiti acoperit pana cand ceapa s-a descompus in cea mai mare parte si este un namol maro pal (aproximativ 45-60 de minute). Asigurați-vă că amestecați oala periodic, verificând să vă asigurați că ceapa nu arde. Dacă sunt, reduceți focul și adăugați puțină apă. Odată ce ceapa a ajuns în această etapă, scoateți capacul și continuați să gătiți până când nu se ridică vapori de apă din ceapă (încă 45-60 de minute). Veți dori să amestecați ceapa la fiecare câteva minute pentru a vă asigura că nu ard. Odată ce cea mai mare parte a umezelii s-a ars, va trebui să amestecați constant ceapa, răzuind fundul oalei cu o spatulă de silicon pentru a împiedica ceapa să ardă. Prăjiți ceapa până când sunt foarte lucioase și au culoarea cafelei cu lapte. Dacă ceapa începe să ardă până la fundul tigaiei înainte de a ajunge în această etapă, deglazați tigaia cu puțină apă, casând bucățile rumenite de pe fundul oalei.Odată ce ceapa este complet caramelizată, opriți focul și lăsați-le să se răcească. Pentru a le păstra pentru o utilizare ulterioară, umpleți o tavă curată pentru cuburi de gheață și congelați-le. Odată ce ceapa este înghețată, le puteți scoate din tavă și le puteți pune într-o pungă Ziploc.