Ceapă Caramelizată

Ceapă Caramelizată
Ceapa caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Norecipes. Dacă aveți la îndemână alt, ulei de semințe de struguri, mediuceapa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată, Ceapă Caramelizată, și Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul într-o oală mare cu fund greu, ținând partea rădăcină a cepei folosiți o mandolină pentru a tăia ceapa direct în oală, aruncând rădăcina. Când ați terminat felierea, adăugați sarea și amestecați. Acoperiți vasul cu un capac, apoi porniți arzătorul la foc mediu-mic. Gatiti acoperit pana cand ceapa s-a descompus in cea mai mare parte si este un namol maro pal (aproximativ 45-60 de minute). Asigurați-vă că amestecați oala periodic, verificând să vă asigurați că ceapa nu arde. Dacă sunt, reduceți focul și adăugați puțină apă. Odată ce ceapa a ajuns în această etapă, scoateți capacul și continuați să gătiți până când nu se ridică vapori de apă din ceapă (încă 45-60 de minute). Veți dori să amestecați ceapa la fiecare câteva minute pentru a vă asigura că nu ard. Odată ce cea mai mare parte a umezelii s-a ars, va trebui să amestecați constant ceapa, răzuind fundul oalei cu o spatulă de silicon pentru a împiedica ceapa să ardă. Prăjiți ceapa până când sunt foarte lucioase și au culoarea cafelei cu lapte. Dacă ceapa începe să ardă până la fundul tigaiei înainte de a ajunge în această etapă, deglazați tigaia cu puțină apă, casând bucățile rumenite de pe fundul oalei.Odată ce ceapa este complet caramelizată, opriți focul și lăsați-le să se răcească. Pentru a le păstra pentru o utilizare ulterioară, umpleți o tavă curată pentru cuburi de gheață și congelați-le. Odată ce ceapa este înghețată, le puteți scoate din tavă și le puteți pune într-o pungă Ziploc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Tava Pentru Cuburi De GheațăTava Pentru Cuburi De Gheață
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista