Ceapă-Brânză
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Ceapa-brânză Dip ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă face 3 porții cu 808 calorii, 23g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare, maioneză, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si usturoiul: saut 15 minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă brânza și ingredientele rămase. Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana se topeste branza.
Se servește fierbinte cu chipsuri de tortilla.