Ceapa savuroasa si spanac

Ceapa savuroasa si spanac
Reteta Ceapa savuroasa si spanac se poate face in aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 171 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sare și piper, smântână grea pentru frișcă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Ceapă perlă glazurată sărată, Sos de curcan sărat cu ciuperci și ceapă și Cheesecake sarat cu iaurt cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
2
Într-o cratiță, căliți usturoiul în 2 linguri de unt timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați până când spanacul se ofilește și lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de parmezan și smântână. Se amestecă sarea, piperul și ceapa rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Transferați într-o unsă puțin adâncă de 2 litri. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Combinați pesmetul și brânza rămasă; se presara peste amestecul de ceapa. Se unge cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista