Ceapa savuroasa si spanac

Ceapa savuroasa si spanac
Reteta Ceapa savuroasa si spanac se poate face in aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 171 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sare și piper, smântână grea pentru frișcă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Ceapă perlă glazurată sărată, Sos de curcan sărat cu ciuperci și ceapă și Cheesecake sarat cu iaurt cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
2
Într-o cratiță, căliți usturoiul în 2 linguri de unt timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați până când spanacul se ofilește și lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de parmezan și smântână. Se amestecă sarea, piperul și ceapa rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați într-o unsă puțin adâncă de 2 litri. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Combinați pesmetul și brânza rămasă; se presara peste amestecul de ceapa. Se unge cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista