Ceapa De Pui La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor cu ceapă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 399 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de supă de ceapă, maioneză, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ceapa De Pui La Cuptor, Pui La Cuptor Cu Ceapă Crocantă, și Pui La Cuptor Cu Ceapă Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Combinați amestecul de supă și panko într-un bol de amestecare; pus deoparte. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Înveliți pieptul de pui peste tot cu maioneză, apoi apăsați în amestecul panko.
Așezați sânii pe foaia de copt.
Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).